انتخابات چهاردهمین ریاست جمهوری ایران به دور دوم کشیده شد.

اگر چه از نظر من بازنده دور اول انتخابات هر دو جناح اصول گرا و اصلاح طلب بودند چون اصول گرایان نتوانستند به وحدت برسند و از گرفتن همان سقف آراء اصول گرایی 15 تا میلیون عدد هم عاجز بودند.

اما اصلاح طلبان هم با همه سر وصدای کر کننده خود نتوانستند آرائ بیشتر از ده میلیون کسب کنند نوع برخورد رسانه های اصلاح طلب به گونه ای بود که گویی 24 میلیون رای در آستین دارند ؟

اما با همه سیاه نمایی ها و به میدان آوری های اشخاص آراء واقعی ایشان به ده میلیون هم نمی رسد چون بسیاری از آراء‌ اقای پزشکیان متعلق به افراد عادی است نه اصلاح طلب اگرچه چون یکی از داوطلب ها عادی و غیر جناحی نبود لذا تخمین تعداد آرائ مردم عادی مشخص نیست.

درمجموع کل انتخابات را من یک شکست برای جمهوری اسلامی ایران می دانم چون نتوانست حتی نصف مجموع رای دهندگان را هم جلب کند؟

یکی از عمده ترین دلیل این شکست عدم وجود چند کاندید برای درمان اصل زخم ( اقتصادی ) بود.

این اشتباه استراتژیک شورای نگهبان بود که نتوانست تشخیص دهد اکنون وقت شرکت چند اقتصاد باز اقتصاد خوان و درمانگر اقتصادی است؟

این حرکت درست مانند این است که شما برای تعمیر و اصلاح ساخت یک بنای عظیم بروید به عنوان درمانگر یک نگهبان 3 نفر پزشکیار یک دیپلمات و یک نظامی اسبق به عنوان مدیر بازسازی به صحنه بیاورید.

اقا خیلی عادی شما یک معمار که سابقه بنایی طولانی داشته باشید می خواهید انتخاب غیر مرتبط مردم را به صحنه نیاورد؟

و نخواهد آورد.

اما پس از انتخابات جناح اصلاح طلب متوجه عمق شکست خود شد فهمید که بازی را در زمین اقتصاد باخته است لذا به سرعت دکتر طیب نیا ( وزیر اقتصاد اول ) را به میدان آورد تا بازی ریکاوری کند.

همینطور حمله آقای سعید لیلاز به جلیلی هم از همین قماش است.

اگر چه کماکان دست گذاشتن اقای پزشکیان روی گسل ها ادامه دارد دست گذاشتن روی قومیت ها روی ن روی شکافهای مذهبی مانند اهل سنت و فیلترینگ

آرایش جدید اصلاح طلبان نشان می دهد که بسیار به برنده شدن امیدوار شده اند.

از سمت دیگر عده ای در یک تقسیم کار حساب شده فشار سیاه نمایی تخریب شخصیت و اتهام افشانی را بالا برده اند.

اما در جناح آقای جلیلی خبری از تغییر در تبلیغات و روش ها به چشم نمی خورد.

هنوز زبان آقای جلیلی زبان غیر عرف و پیچیده است ساده گویی ندارد.

هنوز بسیاری از اهداف در لفافه گفته می شود.

دقیقا اقای جلیلی خوشحال از برنده شدن در رند اول نفهید چه شده داستان در مرحله دوم چه تغییراتی کرده است

اقای جلیلی و همراهان فکر می کنند سه میلیون رای قالیباف در صندوق دارند این یک تفکر اشتباهی است.

بطور قطع دردور دوم انتخابات مشارکت کمتر از دور اول خواهد بود ( مگر اینکه تغییراتی فاحش در به میدان آمدن آراء خاموش بروز یابد )

در مجموع در شرلیط عادی در دور دوم آراء برنده انتخابات کمتر از دور اول خواهد بود فرضا آقای پزشکیان با 8 تا 9 میلیون به پاستور خواهد رفت.

از سمت دیگر زبان کلی جهش اقتصادی دکتر جلیلی  و صحبت های دانشگاهی در کف میدان کمتر خریدار دارد.

آقای جلیلی نیاز دارد تا با نیروی غیر اصول گرا که برنامه کامل اقتصادی داشته باشد ائتلاف کند در غیر اینصورت این ماراتن نفس گیر فقط یک برنده اصلاح طلب بیشتر نخواهد داشت .

چرا نیروی غیر اصول گرا چون نیرو های اصول گرا وزن خود را در اقتصاد از دست داده اند. ( خریدار ندارند بی پشتوانه مردمی هستند )

اصولا تبحر نیروی انسانی بخصوص نیروی اقتصادی وزنه بسیار سنگینی در این نبرد رای گیری است. ( حتی بالاتر از خود رئیس جمهور می تواند مثمر ثمر واقع شود درکی که وجود ندارد ) 

بدون آوردن یک نیرو اثر گذار بدون گفتمان ساده و سازنده اقتصادی این بازی جزء باخت ابدی برای دکتر جلیلی آورده دیگری ندارد.( چرا ابدی چون شکست در این بازی او را برای همیشه از صحنه ی ایران منزوی خواهد کرد در آینده فقط می تواند نقش حاشیه ای داشته باشد )

آقای جلیلی خوشحال از استقبال مردمی فرصت فکر کردن ندارد اما لحظه ای درنگ او را متوجه نقص فاحش جناح خودش خواهد کرد در غیر اینصورت با همه تلاش ها او بلا شک بازنده این انتخابات خواهد بود.

او دارد نقش بازنده ها را در این سریال جهانی بازی می کند.

بدون اینکه خود متوجه باشد این انتخابات نقش جهانی بسیار پر رنگی را در شطرنج چینش نیروها ایفاء خواهد کرد.

و بسیاری از طرفهای خارجی ( تمام نیروی های خارجی به غیر از روسیه ) نمی خواهند اقای جلیلی برنده این بازی باشد و متاسفانه دقیقا" دارند در این سریال نقش مانع و هدایتی رسانه ای پر رنگی را ایفاء می کنند.

تمام رسانه های اروپایی آمریکایی عربی انگلیسی ایرانیان مقیم خارج در همین سریال فعال هستند. بر علیه دکتر جلیلی ؟

راهبرد نجات اقتصاد ایران ( 620 ) آقای جلیلی قهرمان سریال بازنده ها هستید مگر اینکه ؟

جلیلی ,انتخابات ,اصلاح ,آقای ,اصول ,اقتصادی ,آقای جلیلی ,اقای جلیلی ,داشته باشد ,دکتر جلیلی ,جلیلی خوشحال
مشخصات